Onderscheidend

De klassieke bedrijfsfilm geeft een kijkje in een bedrijf en stipt globaal alle interesante onderwpen over het bedrijf aan: wat doet het bedrijf, waar is het goed in en waarin onderscheidt het zich. De mate waarin een bedrijf zich onderscheidt in doorslagggevend voor een succesvolle film. Bedrijfsfilms van PenningsMedia onderscheiden zich doordat je kennis maakt met de mensen die achter de bedrijfsnaam zitten.

Gunfactor

Door de ondernemer in de film aan het woord te laten, krijgt de kijker veel meer gevoel bij een bedrijf dan bij zakelijke informatie over het bedrijf. De klant leert de ondernemer kennen en gunt daardoor eerder het bedrijf de opdrachen de omzet. Die gunfactor mag niet worden onderschat. En dat voor een camera staan valt reuze mee, omdat de begeleiding bij PenningsMedia zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de opnames.

Product

Soms biedt een bedrijf een grote diversiteit aan producten aan. Dan kan de keuze voor een film met nadruk op één product een goede zijn. Sportspecialist Sunny Camp introduceert hier de 3D-voetscan in een speciale film. De 3D-scan is uniek, waardoor deze sportwinkel zich met dit product en deze film onderscheidt.

3D- scan bij Sunny Camp Zeist
3D- scan bij Sunny Camp Zeist

Als je graag wandelt, is het soms moeilijk de om goede schoenen te vinden. Sportspecialist Sunny Camp is de eerste winkel in Nederland die je voeten kan scannen om zo de ideale schoen voor je te vinden. En dat zomaar in Zeist! En het ziet er hartstikke hi-tech uit.

Woortmann Notarissen
Woortmann Notarissen

Woortmann Notarissen, gevestigd op het Zusterplein 22 in Zeist, is een notariskantoor met persoonlijke aandacht voor de cliënten. Kijk maar waarom dat zo belangrijk is.

Wijnhandel Geutjes - Zeist
Wijnhandel Geutjes - Zeist

Wijnhandel Geutjes is al bijna 50 jaar een begrip in Zeist. In maart 2015 werd Wijnhandel Geutjes uitgeroepen tot Ondernemer van 't Jaar 2015 in Zeist. Kijk maar waarom.

SeniorTrust
SeniorTrust

SeniorTrust is de oplossing voor iedereen die om komt in de documenten en papieren. Door het aanleggen van een digitaal archief zijn documenten altijd snel te vinden en toegankelijk voor anderen, die daartoe gemachtigd zijn. Meer weten? seniortrust.nl

DOJO OTOSHI
DOJO OTOSHI

DOJO OTOSHI uit Zeist is een judoschool met een met een sterk sociaal maatschappelijk karakter. Met een eigen pedagogische aanpak en een populair clubhuis is Dojo Otoshi echt anders dan andere sportscholen. Kijk maar waarom.

De Groene Winkel - Zeist
De Groene Winkel - Zeist

De Groene Winkel in Zeist verkoopt al 25 jaar biologisch voedsel. In maart 2014 werd De Groene Winkel hiervoor beloond met de prijs Ondernemer van 't Jaar in de categorie Detailhandel en Horeca.

Sportspecialist Sunny Camp - Al 60 jaar in het hartje van Zeist
Sportspecialist Sunny Camp - Al 60 jaar in het hartje van Zeist

Sportspecialist Sunny Camp is de allround sportwinkel van Zeist en de wijde omgeving.

REINSTAAT - Een heldere kijk op bedrijfsdiensten
REINSTAAT - Een heldere kijk op bedrijfsdiensten

Reinstaat is een schoonmaakbedrijf dat reinigt met een zogenaamd microvezel systeem waardoor er 90% minder water en 90% minder schoonmaakmiddelen wordt gebruikt. Directeur Jefta Van der Meijden: "... dat is een gigantische innovatie ten opzichte van het traditionele hoppe-hoppe-soppe-soppe".

Private video
Private video

This video is private.

Spring Global Mail
Spring Global Mail

Spring Global Mail is een samenwerking van TNT Post, Royal Mail en Singapore Post. Spring Global Mail verzorgt wereldwijde post logistiek.

Turboned
Turboned

Turboned repareert scheepsturbo's van alle merken 24 per dag en over de hele wereld.

Castienbouw
Castienbouw

Bouwbedrijf Castienbouw bouwt en verbouwt huizen en villa's, maar ook bedrijftgebouwen en vakantieparken.

Netwerk VSP huis-aan huis-corporate
Netwerk VSP huis-aan huis-corporate

Netwerk VSP bezorgt huis-aan-huis reclame folders.

Van Krimpen-Statema uitvaart
Van Krimpen-Statema uitvaart

Van Krimpen-Statema is een uitvaart onderdeming De film laat zien hoe het bedrijf omgaat met de emotionele periode tussen het overlijden en begraven/cremeren.

REVIUS WIJK -  School in Beweging
REVIUS WIJK - School in Beweging

Revius Wijk is op weg naar een nieuw schoolgebouw waarin het onderwijs anders georganiseerd is. Deze film legt uit wat er verandert en waarom het nieuwe schoolgebouw past bij de nieuwe aanpak.

Netwerk VSP Budget Mail
Netwerk VSP Budget Mail

Naast huis-aan-huis reclame folders bezorgt Netwerk VSP ook geadresseerde post, die niet de volgende dag bezorgt hoeft te worden.

Tom Dumoulin over Herzog Sportcompressiekousen
Tom Dumoulin over Herzog Sportcompressiekousen

Tom Dumoulin is wielrenner van 't jaar 2015 geworden. Hij kende grote successen in 2015, mede geholpen door de herstellende werking van de Herzog Sportcompressiekousen.

Zoover - Zeister ondernemer van 't Jaar
Zoover - Zeister ondernemer van 't Jaar

Zoover is een dynamisch bedrijf dat afgetekend "Ondermening van 't Jaar" werd in Zeist. Zoover is ook eigenaar van Weeronline en zo een grote speler op de digitale recreatieve markt.

Charm New Luxury for Women
Charm New Luxury for Women

"Bij CHARM begrijpen we wat vrouwen wensen en daar hebben we op alle mogelijke manieren op ingespeeld". Zo verklaart eigenaresse Erika Harm het succes van haar bedrijf. In de film legt ze uit waarom Charm zo'n goede band heeft met de klanten.

VAN ESSEN GROEP - Meer rendement uit Talent
VAN ESSEN GROEP - Meer rendement uit Talent

De Van Essengroep: "Onze passie ligt bij het ontwikkelen en in beweging brengen van mensen: mensen feedback geven en helpen om het beste uit zichzelf naar boven te halen."

Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2023 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.