Bedrijvigheid

Bedrijven en bedrijvigheid te over in Zeist niet alleen het aantal van 6000 bedrijven maar ook de eyecatchers. De KNVB-Campus en de hoofdkantoren van het Wereld Natuur Fonds en de Triodosbank zijn landelijk bekend. Naast dienstverlening kent Zeist ook maakindustrie, zoals bij de wereldwijd bekende orgelpijpenfabriek Stinkens en de Remia fabriek in Den Dolder.

Specialisten

De lijst van genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van Zeist is jaarlijks goed voor verrassingen. Succesvolle specialisten winnen de prijzen. Innovators als Speed Comfort lopen vooruit op het gebied van duurzaamheid. Een sportwinkel als Sunny Camp is bekend in de wijde omgeving vanwege service en kwaliteit. Dienstverlener E-Village is een grote speler is een specialistische markt, onbekend bij de consument, terwijl iedere Nedelander vrijwel dagelijks met de producten van het bedrijf in aanraking komt.

Nieuw

PenningsMedia maaktbedrijfsfilms, ook voor Zeister bedrijven, maar innoveert ook. We kennen 360 graden beeld van Funda en Facebook. Nu is het ook mogelijk om 360 graden beeld op de site van een bedrijf te plaatsen, zoals hier de mooiste zaal vanSlot Zeist.

Voetbalschool Oranje
Voetbalschool Oranje

Bij de Zeister Voetbalschool Oranje kunnen voetballers tot 15 jaar hun individuele techniek verbeteren. Er wordt en speciale trainingsmethode gebruikt, met veel individuele aandacht en met behulp van slimme hulpmiddelen. Kijk maar hoe leuk dat er uit ziet.

Studiebegeleiding La Grange
Studiebegeleiding La Grange

Alle scholieren die zijn geslaagd voor hun eindexamen: GEFELICITEERD! Steeds vaker is dat met hulp van buiten school. Zo’n extra studieklas is nuttig maar niet leuk, maar als je dan de klos bent, dan maar bij de leukste: La Grange uit Zeist. Kijk naar dit geluk van de geslaagden...

C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland
C'est Bon Zeist , de beste noten van Nederland

Notenspecialist C’est Bon - 1e Hogeweg 73 - is genomineerd voor de Verkiezing Ondernemer van 2017 in Zeist. Kwaliteit en de net uitgebreide winkel bieden daar alle aanleiding toe. C’est Bon was in 2014 ook al De Beste Notenspecialist van Nederland.

Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015
Wijnhandel Geutjes - Ondernemer van 't Jaar 2015

Wijnhandel Geurtjes was, bij de verkiezing Ondernemer van 't Jaar 2015 winnaar in de categorie Retail & Horeca. Geutjes is gespecialiseerd in biologische wijnen, heeft een eigen wijngaard in Frankrijk waar topwijn vandaan komt, sponsort de Zeister wijngaard Hoog Beek & Royen en handelt op veilingen in exclusieve wijnen. Kijk maar eens achter de sc...

Triodos Bank
Triodos Bank

Steeds meer mensen kiezen voor een bank die verantwoord investeert. De Triodos Bank doet dat. En heeft het hoofdkantoor in Zeist. Als ze dan een filmpje maken, kiezen De Groene Winkel in Zeist als voorbeeld voor dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo heb je twee belangrijke economische spelers uit Zeist bij elkaar.

"Dit is het radio 1 journaal met...Job Boot"

"Ik ken die stem?" Dit is Job Boot, al 37 jaar nieuwslezer bij het Radio 1 Journaal en presentator bij vele andere programma's, zoals "Met het Oog op Morgen". Je komt hem ook tegen als mediatrainer en voice-over stem. Meer weten? bootcommunicatie.nl

Lancering Elektrische Deelauto Zeist
Lancering Elektrische Deelauto Zeist

www.samenslimrijden-zeist.nl, zo heet de site waar je terecht kunt voor een elektrische deelauto. Best een interessant idee om met een groep mensen een auto te delen en dan meteen ook over te stappen op elektrisch rijden. Kijk maar hoe dat werkt.

Station Huis ter Heide
Station Huis ter Heide

Café Spitfire aan de Amersfoortseweg was zichtbaar in verval geraakt, maar er wordt hard gewerkt aan de restauratie. Niet terug naar een café, maar zoals het gebouw er honderd jaar geleden uitzag als treinstation Huis ter Heide.

Job Boot Media Summer School
Job Boot Media Summer School

Wat doet Zeistenaar Job Boot na 33 jaar het Radio1 Journaal presenteren? Z'n kennis overbrengen aan anderen door mediatraining te geven in de Media Summer School.

Blink pietenbezorgservice
Blink pietenbezorgservice

Een speciale boodschap van Sint. Restaurant Blink op de Slotlaan heeft naast de gebruikelijke afhaalservice nu een speciale Sinterklaas actie: de pietenbezorgservice. Sinterklaas bracht een speciaal bezoek aan Jeroen de Goede van Blink. Kijk maar.

Welkom bij de Oud London Horeca Groep
Welkom bij de Oud London Horeca Groep

"Je denkt misschien dat ik me in Monaco bevind, maar ik ben gewoon in Nederland en wel in Zeist. Dit is Hotel Restaurant Oud London en jouw nieuwe werkplek'. Zo begint de film waarin je een mooi beeld krijgt van het bedrijf en hoe groot het eigenlijk is!

Deel dit op

 

Fons Pennings

Prof. Sproncklaan 17
3705 AA Zeist
Nederland

Telefoon: 0651313935

 

Copyright © 2023 Fons Pennings. Alle rechten voorbehouden.